Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
368
Mekkora a teljesítmény a 4R ellenállású fogyasztón, ha E1 = 4,5 V, E2 = 16 V, R = 1 ,
és az áramforrások belső ellenállásától eltekinthetünk?

Felelés szempontjából definíciókat is szeretnék hozza amiről kérdezhetnek.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

2
Nekiálltam
1

Bízok benne jó, mert másik irányba esik a feszültség.
2