Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Megtudná valaki erre a 3 kérdésre mondani a választ?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
365
Mennyi az y ha x=2/3 és x×y= 1/6?

Mennyi az x ha y= - 1/5 és x-y=-7/5?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
2 kérdésre*
Előre is köszönöm❤️
0

Nekiálltam
0

y=1/4
x=-8/5
0