Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Írjuk fel az egyenes egyenletét..

Főoldal » Középiskola » Matematika
724
Írjuk fel az egyenes egyenletet,ha átmegy a (-3;-5) ponton és merőleges a 3x+5y=11 egyenletű egyenesre!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
egyenlet, pont, egyenes, merőleges
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem! Ebben a lejátszási listámban szinte a teljes koordináta geometriát elmagyarázom. Érdemes belenézned. :)
https://www.youtube.com/watch?v=K2WAFy67Uhc&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=1
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0