Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 8.osztály

Főoldal » Általános iskola » Fizika
334
Sziasztok ezt hogyan kellene kiszámolni/megoldani?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
2) Q=I·t⇒Ugyanannyi idő alatt 2-szer akkora töltés 2-szer akkora áramerősséget jelent.
3) 200 mA · 1/4 = 50 ma áramot mér a műszer.
4)
2,5 A : 5 · 2,1 = 1,05 A
25 A : 5 · 2 = 10 A
5 A : 5 · 4,4 = 4,4 A
0