Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek!

Főoldal » Középiskola » Matematika
429
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) 6!=720 féleképpen ülhetnek le.
b) 3! * 3! = 6 * 6 = 36 féleképpen ülhetnek le.
c) 4! = 24 féleképpen ülhetnek le.
d) Hasonlóan a b) alponthoz 3! * 3! = 6 * 6 = 36 féleképpen ülhetnek le.
0