Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

HELP PLÍZ!

Főoldal » Középiskola » Fizika
678
Megint én! :D Diszkalkuliásan eléggé nehezen mennek a reál tantárgyak, ezért valakinek vagy valakiknek kéne a segítsége, nem nagy feladat akinek ez könnyen megy.

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
ˇ#szánjmeglégyszi
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
W=UxQ
vagy: W=UxIxT
0

Nem vagyok benne biztos,úgyhogy javítsatok ki ha tévedek.
Ugye adva van:
W=1000 J
t=30 perc
Keressük a teljesítményt ami p=?
P=W/t
Tehát 1000:30=33,33
Válasz:Az emelődaru teljesítménye 33,33
0