Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia 8 számolás

Főoldal » Általános iskola » Kémia
387
15g sóbol 35gramm vízből oldtatot készítünk.
Hány tömegszázalékos lesz az oldatunk.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Oldat tömege: 15 gramm +35 gramm =50 gramm
15:(15+35)=15:50=0,3=30 %
Módosítva: 5 éve
2