Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
464
Mennyi az α (alfa) és α'
mennyi a β (béta) ha β' = 103° 25'
mennyi γ' ha γ (gamma) =42° 13'
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
α és α vessző milyen szögek egymással, mit tanultok?
0

tompaszögek
0

β=180⁰-103⁰25 = 76⁰35
γ vessző = 180⁰ - 42⁰13 = 137⁰47
α = 180⁰ - β - γ = 180⁰ - 76⁰35 - 42⁰13 = 61⁰12
α vessző = 180⁰ - 61⁰12 =118⁰48
0