Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gyöktényezős alak

Főoldal » Középiskola » Matematika
1040
1. Írjunk fel olyan másodfokú egyenletet, amelynek gyökei az alábbi számpárok!
√2 és √3

2. Alakítsuk szorzattá a következő kifejezéseket!
x²-8x+15

-2x²-7x+15
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
0

Természetesen alkst válaszát jelöld megoldásnak, én csak az erről szóló youtube videómra szeretném felhívni a figyelmedet. Ha van kedved, nézz bele. https://www.youtube.com/watch?v=b_BUM6bnWkE&list=PLwXxAxAEOlGhNv6JCOwW1uDe3X-CiXbzj&index=2
0