Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi a tömege 3 MOL vas-oxidnak? Fe2O3

Főoldal » Általános iskola » Kémia
2360
Mennyi a tömege 3 MOL vas-oxidnak? (Fe2O3)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Tömegszámítás
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Fe2=112g
O3= 48g

112+48=160G 1 mol vas-oxid, 3 mol 3*160=480g
1