Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség! Holnapra kell! Kérem, valaki!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
419
Add meg olyan téglalapok oldalhosszait, amelyek területe megegyezik a négyzet területével,de oldalai különböző egész számok! A hosszúság mértékegységén ne változtass! Keress több megoldást!
(a) T=68cm²
(b) T=196 dm²
(c) T=1000 000 mm²
(d) T=2500 m²
2. Jelöljük a négyzet területét T-vél. Add meg a "T" segítségével a négyzet oldalának hosszát!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Hugomnak kell !Fontos !kérem segítsenek!
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
1