Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
366
Segítségre van szükségem, mivel nem tudom megoldani ezeket a fizikai feladatokat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1

3,

a = `v/t` = `16/85` = 0,188 `m/s^2`

s = `a/2*t^2` = `0.188/2*85^2` = `color(red)("680 m")`

4,

v = `a*t` = `4*93` = `color(red)(372 m/s)` (Hol árulnak ilyen autót? :D)

5,

a = `(Deltav)/(Deltat)` = `(74-2)/77` = `color(red)(0.935 m/s^2)`

Ez nem tudom, milyen dolgozat, de a pontosságra ügyelj, hogy hány tizedesjegyre kell megadni a megoldást, mert azon is elbukhat a dolog.
1