Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok egy 7.es fizika feladat megoldását szeretném kérni csatolok egy képet

Főoldal » Általános iskola » Fizika
296
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

54 km/h = 54 : 3,6 = 15 m/s
108 km/h = 108 : 3,6 = 30 m/s
2,5 m/s = 2,5 * 3,6 = 9 km/h
13 m/3 = 13 * 3,6 = 46,8 km/h
3,6 km/h = 3,6 : 3,6 = 1 m/s
0