Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segítsetek

Főoldal » Középiskola » Matematika
338
Csatoltam képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A= egész számok, melyek abszolút értéke ≤ 2
A= hullámzó zárójelek közé kell tenni a halmazok elemeit (nekem ilyen nincsen...

A= -2,-1,0,1,2
B=5 nél kisebb természetes számok
B= 0,1,2,3,4
C= 5,7,11,16
k = egyjegyű prímek = 2,3,5,7
2k+1 = 5,7,11,16


U = alaphalmaz = csakis ezekből válogathatunk

A= max két jegyű prím számok (1 és 20 között =
A= 2,3,5,7,11,13,17,19
A komplementer = mindenki aki U ban szerepel, de nincs benne A ban = az A-n "kívüliek" = a "maradék"

A komplementere = 1,4,6,8,9,10,12,14,15,16,18
0