Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika SOS

Főoldal » Általános iskola » Fizika
2903
A kérdés: Hány literes edényben fér el 255 kg tömegű petróleum?
Holnapra kell. Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Petróleum sűrűsége: 0,8 g/cm³=0,8 kg/dm³ m=255 kg, így
térfogata: V = 255 kg : 0,8 kg/dm³ = 318,75 dm³ = 318,75 liter
0