Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 2 sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
415
Valakii elmagyarázza
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az első három, amit írtál, azok a közös nyelvek. Pl. A+N=7 fő tud angolul és németül is, így a két kör(A kör és N kör) közös része: b+e=7.

A legvégén írtad, hogy N+A=5, de az nem lehet, mert A+N=7,szerintem lehagytál egy O-t: A+N+O=5 (angolt, németet és olaszt is 5 fő tanul, tehát e=5. Az A, N és O kör közös része az: e.
1