Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

FIZIKA Segítsetek kérlek

Főoldal » Általános iskola » Fizika
399
Mekkora a gyorsulása a testnek, ha 8 s alatt a sebességváltozasa 30 km/h?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`Deltav` = 30 `(km)/h` = `8.dot(3)` `m/s`

a = `(Deltav)/(Deltat)` = `(8.dot(3))/8` = `1,041dot(6)` `m/s^2`
1