Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek kérlek SOS

Főoldal » Általános iskola » Fizika
315
Mekkora utat tesz meg a 75 km/h sebességgel mozgó test 20 perc alatt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

t = 20 perc = 20/60 h = 1/3 h (óra)
v = 75 km/h
s = v * t = 75 km/h * 1/3 h = 25 km utat tesz meg.
0