Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Görbe alatti terulet

Főoldal » Középiskola » Matematika
348
f(x)=sign(x)/x -4,-2 intervallumon mekkora a görbe alatti terület?
y=x^x és y=1 altal hatarolt terulet mennyi?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

Nekiálltam
0

2.feladat
T=4/3
0