Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
303
2 5 6
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
SOS SOS SOS
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
2) 5/3 mm/hét= 5/21 mm/nap = 5/504 mm/óra
5) s=v * t = 340 m/s * 4 s = 1360 méter
6)20 km/h = 20:3,6=5,55555 m/s a kerékpáros sebessége,
100 m : 10 s = 10 m/s a futú sebessége, így az ő sebessége a nagyobb
Módosítva: 5 éve
1