Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy-egy mertani sorozat tagjaira teljesulnek a kovetkezo osszefuggesek: Szamitsuk ki az egyes sorozatok elso tagjat es hanyadosat?

Főoldal » Középiskola » Matematika
1417
a)
a1+a2+a3=57
a1-a3=15
b)
a1+a2=160
a6+a7=1215

És akkor az a1 és a q a kérdés.
Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sorozat, mértani
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1