Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
337
a)
b)
c)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A) 3600·22,5:1000=81 km
B) 126·1000:3600=35 méter
C) 6,0·3,0·0,55=9,9 dm³=9,9 liter 220 km alatt, így
9,9:220·100=4,5 litert fogyaszt 100 km-en
1