Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok(metszet,unió,komplementer)

Főoldal » Középiskola » Matematika
332
∅A∪B= 5,6,7,8,9,10
B/A= 5,6,8,9,10
A∩B=∅
A=?
B=?

A∪B∪C(c komplementer)=1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
A∪B=1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
A/B= 8,9,10
A∩B=1,2,3
A∩B∩C= 1,3
B/C=2,7
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
Az első elé véletlen csúszott be az üreshalmaz
0

Készítem.
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0