Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Középiskola » Kémia
314
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

2
CH₂
Szén: 0,857gramm/1gramm=0,857=85,7 tömeg%
Hidrogén: 0,143gramm/1gramm=0,143=14,3 tömeg%
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0