Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS MATEK

Főoldal » Általános iskola » Matematika
430
Az A) és a B) nem kell.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
PLS segítsetek SOS
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
1

C) (2+1)·3=9; 12; 15; 18; 21; 24
D) (2-2)·6=0; 6; 12; 18; 24; 30
E) (2+4)·2=12; 14; 16; 18; 20; 22
2