Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
371
360 nak az 1/3resze, 2/4. 5,4 0,1. 1,5resze?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
360 · 1/3 = 120
360 · 2/4 = 180
360 · 5,4 = 1944
360 · 0,1 = 36
360 · 1,5 = 540
1