Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
496
Sziasztok. Valaki tudna segíteni megoldani nekem a következő feladatot?

x² - 5x + m - 4 = 0 , x₁² + x₂² = 13

Előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
1

Csatoltam képet.
2

Érdemes megnézned ezt a videómat:
https://www.youtube.com/watch?v=SLgO_-kG7X4&list=PLwXxAxAEOlGhNv6JCOwW1uDe3X-CiXbzj&index=6
Megtisztelsz, ha belenézel. Köszönöm. :)
0