Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
379
A csatolt matek feladat levezetésében kérek szépen segítséget.
Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
Készítem! Érdemes megnézni ezt a youtube videómat.
https://www.youtube.com/watch?v=IRKmPUh8_7E&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=13
Ebben a videómban Sorozatok határértékének számítása nevezetes határértékek segítségével témakört magyarázom. Esetleg a „Számsorozatok monotonitása, korlátossága, konvergenciája” című videómat is megnézheted. A youtube keresőbe a nevem mellé a címet is be kell ütni, mert nem vagyok híres. :D Megtisztelsz, ha belenézel. :)
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. Ha segített a válaszom és a videóm, akkor jelöld megoldásnak kérlek.
Módosítva: 5 éve
0