Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítene?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
363
Sziasztok valaki segítene ebben a matek háziban?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(4x3)x10^3=12000
(6x532)x10^6=3617600000
(-2,08x3)x10^2=-624
utolso=178000
Szerintem okke
0