Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gyorsan kéne segítség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1592
Mekkora a négyzet egy oldala, ha a területe T=81 dm'2 (négyzet deciméter) ; T=0,81 m'2 ; T=8100 cm'2 ; T=810.000 mm'2 *nekem az is jó, ha csak az elsőben segítetek, de akkor azt kérlek majd magyarázzátok el* Köszi! :D
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
T = `a^2` = 81 `dm^2`

a = `root()(T)` = `root()(81dm^2)` = 9 dm

A többi is ugyanannyi, csak más a mértékegység. (0,9 m, 90 cm, 900 mm)
0

Mekkora a négyzet egy oldala, ha a területe T=81 dm'2 (négyzet deciméter) ; T=0,81 m'2 ; T=8100 cm'2 ; T=810.000 mm'2 *nekem az is jó, ha csak az elsőben segítetek, de akkor azt kérlek majd magyarázzátok el* Köszi!
0