Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika segítségre lenne szükségem a következő 8-os feladatban.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
315
Segítséget szeretnék kérni ennek a feladatnak a megoldásában . Köszönöm!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, [14;35] = [70]

A = 70

b,

`364*(3/14)` = 78

C = 78

c,

`2*4/3+4/12` = `8/3+4/12` = `(32+4)/12` = `36/12` = 3

I= 3

C+I+C+A = 78+3+78+70 = 229
1