Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
963
Egy hajó egy folyó két kikötője közötti távolságot menet 4 óra alatt, visszafele pedig 3 óra alatt tette meg. A hajónak a vízhez viszonyított sebessége mindkét esetben ugyanakkora volt. Tudjuk, hogy a folyó sodrásának sebessége 5 km/h volt. Számítsd ki a két kikötő közti távolságot és a hajó sebességét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem! Ha beütöd a nevem a youtube keresőbe és mellé írod, hogy MOZGÁSOS FELADATOK , akkor videóban is magyarázom az ilyen feladatokat. Megtisztelsz, ha belenézel
https://www.youtube.com/watch?v=09HsIiRxlHc&list=PLwXxAxAEOlGi9V6gg5-bKzSjBVAQMubor&index=6

Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0