Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek!

Főoldal » Középiskola » Matematika
515
Határozzuk meg az A únió B ; A metszet B ; A különbség B ; B ˛különbség A halmazokat :

a) A = [1 ; 5 ]
B = {1 ; 3; 7 }

b) A = ] - 3 ; 4 [
B = { -4 ; -3 ; -2 }
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
Készítem!
0

Rendben köszönöm!
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet. Nagyon jó tanárod van! :)
Ha beütöd a nevem a youtube keresőbe és mellé írod, hogy halmazelmélet, akkor ott magyarázok ilyen feladatot is. Megtisztelsz, ha belenézel.
Módosítva: 5 éve
0