Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS MATEK

Főoldal » Általános iskola » Matematika
326
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
készítem
0

32) feladat:
A) (640:10)·5,5=64·5,5=352 méterre
B) (10:2)·3,5=5·3,5=17,5 perc alatt
C) (75:5)·3,45=25·3,45=86,25 kg liszt

Eltelt idő: 10; 20; 56; 60; 100; 2; 400
Megtett út: 45; 90; 252; 270; 450; 9; 1800
Távolság a céltól: 2214; 2169; 2007; 1989; 1809; 2250; 459
Módosítva: 5 éve
-1