Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS MATEK

Főoldal » Általános iskola » Matematika
325
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

A) feladat:
Anna: 1,4
Bea: 1,2
Cili: 1,55
Dóra: 1,3
Emma: 1,65

B) feladat:
Emma a legmagasabb

C) feladat:
Átlag: (1,4+1,2+1,55+1,3+1,65):5=7,1:5=1,42 méter (142 cm)

23) feladat:
A) 60-(5,66+7,12+9,6+10,45+8,22)=60-41,05=18,95 kg-ot kell még
B) Átlag 41,05:5=8,21 kg

24) feladat:
A) 9 ⁰C
B) reggel 7-kor
C) reggel 7-től délután 4-ig
0