Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS MATEK

Főoldal » Általános iskola » Matematika
367
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

2) feladat:
A) 10; 9; 8,2; 8; 6,8; 8; 11; 10; 8; 6; 4,5
B) csökkent
C) 20. napon
D) 12. napon, 11 deciméter
E) 6.-tól 8.-ig csökkent, 8.-tól 12.-ig nőtt, 12.-től 14.-ig csökkent

1) feladat:
A) 5a) 2+4+12+7+5=30-án 5b) 2+5+11+6+6=30-an
B) 5-en
C) 5-öst: 5b)-ben (6 db), 4-est: 5a)-ban (7 db)
D) Átlag:
5a: (2·1+4·2+12·3+7·4+5·5):30=99:30=3,3
5b: (2·1+5·2+11·3+6·4+6·5):30=99:30=3,3
Tehát az átlaguk megegyezik.

érdemjegyeket
1 tanulót
-1