Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 11. Osztályos feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
600
Oldjuk meg függvény grafikonok felhasználásával:
1. cosx=1/2
2. cosx=√3/2
3. 2•cosx=–√2
4. –2•cosx=√3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Függvények, ábrázilás, sinus, cosinus
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Ha ezt jól megérted, a jövőhéten is menni fog: https://www.youtube.com/watch?v=ydF082gYr2I
-1

1)feladat
0