Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
380
Sziasztok! Tudna valaki ebben a feladatban segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

3
Tudnánk, csak nem látni a kapcsolás, soros kapcsolás lenne, mert csak 1 áram van megadva?
0

500ohm+75000ohm+15000ohm=90500ohm U1=1810A
30000ohm+7000ohm+200000ohm=237000ohm U2=2370A
12000ohm+700ohm+7000ohm=19700ohm I3=0.25mA
U=IxR
I=U/R
Gyanusan nagy számok de nekem ez jött ki a megadottak alapján
0

4510 V
203700 V
0,00003915426782 A
0