Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos!

Főoldal » Középiskola » Matematika
485
Bizonyítsuk be hogy, a (-1;0),(5;0),(1;4) csúcsokkal megadott háromszög súlypontja, a körülírt kör középpontja és magasságpontja egy egyenesen van.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
magasságpont, Súlypont, egynes
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Magasságpont: M(1;2)
Súlypont: S(5/3;4/3)
Köré írható kör középpontja: O(2;1)

3=x+y=1+2=5/3+4/3=2+1
0