Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
577
Kérlek segítsetek!

3a*2
3a*1/4a
3a-2ab
3a:3a2 (másodikon)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
3a*2=6a
3a*1/4a= 3/4 a a négyzeten!!!!!!!
3a-2ab=a(3-2b)
3a:3a2 (másodikon)= 1/a
Módosítva: 5 éve
0

Köszönöm gyors válaszát!
0

Csatoltam képet. A MÁSODIK SOR, hogy jobban le tudd írni.
Módosítva: 5 éve
0