Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos!

Főoldal » Középiskola » Matematika
547
Írjuk fel az A(7;-2),B(-3;5)pontok összekötő egyenes egyenletét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem! Érdemes ezt a videómat megnézned. Meglátod, segíteni fog.
https://www.youtube.com/watch?v=JXxfxTVcWe0&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=10
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0