Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
341
Csatoltam képet, előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) 1/5 3 = 0,008
c) 2/5 3 = 0,064
b) 1/10 4 = 0,0001
d) 3/10 4 = 0,0081

Megoldásom kérlek jelöld megoldásnak. :)

Sajnos elég rosszul írja ki, de szerintem egyértelmű, hogy a tört van az x-edik hatványon (x = bmely tetszőleges szám)
Módosítva: 5 éve
0