Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek!

Főoldal » Középiskola » Matematika
391
A =[A mézet szetető magyar állampolgárok]
B =[ A tejet szerető magyar állampolgárok]
A metszet B = ?
AUB = ?
A / B = ?
B / A = ?

Halmaz ábrát (Venn-diagramm) kéne készíteni!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
...
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

Köszi! Eltudsz igazodni rajta?
0

Csatoltam képet.
0