Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
341
Csatolok egy képet a 3. Számmal jelölt az!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem!
Mivel mindkét fajta meccset 3 fő látogatja ezért a közös részbe kerűl 3 fő.
Csak focit 7-3=4 fő látogat.
Csak kosárlabda meccseket 10-3=7 fő látogat.
A 4 fő a két halmazon kívülre kerül.
4 + 4 + 3 + 7 = 18 18 fiú jár az osztályba.

Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet.
1