Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
346
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Ez igyjó megoldásnak ?
0

Szia!

4,9 * 107 = 49000000
1,3 : 102 = 0,013
5,25 * 104 = 52500
3,13 : 103 = 0,00313
5,223 * 105 = 522300
8,709 : 101 = 0,8709
7,11067 * 106 = 7110670
4,49 : 105 = 0,0000449
0