Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek S.O.S

Főoldal » Általános iskola » Matematika
449
5 nek a hatványai kellenének nagyon sürgősen
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5⁰=1
5¹=5
5²=25
5³=125
5⁴=625
5⁵=3125
5⁶=15625
5⁷=78125
5⁸=390625
5⁹=1953125
5¹⁰=9765625
2