Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1091
Mennyi idő szükséges 150km megtételhez, ha a sebességünk 10 m/s?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
s=150 km = 150 000 m
v = 10 m/s
t = s : v = 150 000 m : 10 m/s = 15 000 s = 250 min = 4 egész 1/6 h (óra)
0