Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
908
90perig 4km sebességgel haladunk. Mekkora útat teszünk meg?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

t = 90 min = 3/2 h ⇒90:60=3/2
v = 4 km/h
s = v · t = 4 km/h · 3/2 h = 6 km
0