Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia 8. osztály

Főoldal » Általános iskola » Kémia
458
Sziasztok!
A kélen látható vegyvalamiket kellene összevonni, azt hiszem, plusz megmondani, hogy egyáltalán mik ezek...
A segítséget előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia, 8. osztály, ionok
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

2
Bocsáss meg de jót kacagtam a kérdésfeltevéseden. :D
Az adott ionokból kell az ionvegyületek képletét megcsinálni. Készítettem róla videót, nem fogod megbánni ha megnézed.
https://www.youtube.com/watch?v=h0SUAPdctfc&list=PLwXxAxAEOlGgoSN7mVHesgExz0iqvh9VH&index=8
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. Itt a megoldás. :)
Módosítva: 5 éve
0