Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
496
U= 1,2,3,4,5,6,7,8,9, A= 1,2,3,4,5,6, B= 4,5,6,7,8,9, Készítsd el a halmazok ábrázoló Venn-diagramot, majd határozd meg a kérdezett halmazok elemeit!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0